GRANGEX AB (publ.): GRANGEX offentliggör prospekt med anledning av företrädesemissionen

2 februari 2024

Detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras eller distribueras, varken direkt eller indirekt, i eller till Australien, Belarus, Hongkong, Japan, Kanada, Nya Zeeland, Ryssland, Schweiz, Singapore, Sydafrika, USA eller någon annan jurisdiktion där offentliggörande av information skulle vara olaglig eller kräva ytterligare registrerings- eller andra åtgärder än de som följer av svensk rätt.

Styrelsen i GRANGEX AB (publ) (”GRANGEX” eller ”Bolaget”) beslutade, baserat på bemyndigande från årsstämman den 16 maj 2023, den 22 december 2023 att genomföra en till 92 procent garanterad nyemission av aktier med företrädesrätt för befintliga aktieägare om cirka 81,2 MSEK (”Företrädesemissionen”). Prospektet, som upprättats med anledning av Företrädesemissionen, har idag den 2 februari 2024 godkänts av Finansinspektionen och finns tillgängligt på Bolagets hemsida.

Fullständig information om Företrädesemissionen återfinns i det prospekt som har upprättats av styrelsen i Bolaget och som idag, den 2 februari 2024, har godkänts av Finansinspektionen. Prospektet finns tillgängliga på GRANGEX hemsida, grangex.se och G&W Fondkommissions hemsida, gwkapital.se (http://www.gwkapital.se) samt Aqurat Fondkommissions hemsida aqurat.se. Prospektet kommer även inom kort att publiceras på Finansinspektionens hemsida www.fi.se.

Rådgivare

G&W Fondkommission agerar finansiella rådgivare till GRANGEX i samband med Företrädesemissionen. Aqurat Fondkommission AB är emissionsinstitut.