Var med oss och bidra aktivt till ett hållbart samhälle och sträva efter att bli den främsta mineralutvecklingsgruppen

Om du brinner för att göra skillnad och vill vara en del av en organisation med höga ideal och en vision om en mer hållbar framtid, är GRANGEX platsen för dig! Vi sätter människor, samhällen och vår planet i fokus, samtidigt som vi använder smart teknik och kreativitet för att säkerställa en långsiktig framgång.

På GRANGEX kombinerar vi integritet, kreativitet och smart innovation för att ta hänsyn till människor, deras familjer, lokalsamhällen, våra kunder och världen. Vi arbetar för att bättre förbinda markresurser och återvinningsprojekt med de som kan hjälpa oss att bygga en grönare framtid.

Vad kännetecknar GRANGEX?

Vår personal är vår styrka, så vi strävar efter att skapa en inkluderande och mångsidig arbetsplats, som uppmuntrar till högpresterande och innovativt tänkande. Vi bygger långsiktiga och förtroendefulla relationer med våra intressenter, så att vi tillsammans kan fortsätta att förbättra livet för människor genom hållbar gruvdrift.

De partnerskap vi bygger, både inom GRANGEX och med våra intressenter – lokalt och globalt, är centrala för att upprätthålla våra lagstadgade och sociala licenser för att fungera och för att utveckla kommersiell framgång. Vår fortsatta leverans bygger förtroende hos våra aktieägare för att säkerställa deras pågående investeringsstöd.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om du vill veta mer om aktuella tjänster, kontakta info@grangex.se